Chunky Salsa

Nodig: 2el olijfolie, 1 rode ui gesnipperd, 1 groene paprika in blokjes, 2 teentjes knoflook, 2 blikken gepelde tomatenblokjes (400gram), 1el limoensap, 2tl tobasco, 2 el gesneden peterselie, zout

Bereiden: Verhit de olie in een wok of sauspan en fruit hierin de ui en paprika aan. Voeg de knoflook en gepelde tomatenblokjes toe en laat dit al roerend 10 minuten sudderen. Maak de saus af met limoensap, tobasco, peterselie en zout.

Serveer de saus lauwwarm met tortilla chips. Deze salsa is nog 5 dagen houdbaar in de koelkast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: