Totaal nutteloos horloge!

Hier is een leuke gadget die gewoon echt nergens op slaat. Ik kan me niet echt voorstellen dat nou een product is wat goed verkoopt. Tenzij je binair klokt hebt leren kijken want dit is een binair horloge. Nou hoor ik u denken… Een wat? nou, lees verder zou ik zeggen.

Als het goed is, kunnen we allemaal de tijd lezen! Maar deze wetenschap, die te maken heeft met grote en kleine wijzers, is totaal nutteloos wanneer je de Ibiza Ride om je pols draagt. 

Zelfs wanneer je de duurste über-flash horloges om je pols gewend bent, zul je deze Ibiza Ride willen hebben, omdat deze de tijd op een ingenieuze manier laat zien. Hoe? Om een lang verhaal kort te maken… Je hebt drie rijen led’s waarvan de eerste de uren vertegenwoordigt, de tweede de minuten per tien en de derde de minuten. Dus, branden er 7 lichtjes in de eerste rij, twee in de tweede en drie in de derde, dan is het….. 7.23 uur! Makkelijker dan een gewone klok!

De datum werkt op precies dezelfde manier. Om deze modus te activeren, hoef je alleen de functieknop twee keer in te drukken. De eerste rij is de maand, de tweede en derde rij de dag. Simpel toch?

Wanneer je het door hebt, zul je nooit meer een ander horloge willen. Je hoeft niet te denken dat dit een showhorloge is dat je alleen naar feestjes draagt om gezien te worden.  Nee, hij is perfect in elkaar gezet van roestvrij staal en is zelfs water resistant tot wel 30 meter diep.

Dus hoe laat het is?… Tijd om dit horloge te kopen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: