Joran van der Sloot sinds vrijdag spoorloos verdwenen! richting Aruba!?

Ex-vriendin verraad Joran van der Sloot

joran-bangkok

Joran van der Sloot lijkt een arrestatie niet af te wachten. De 21-jarige Nederlander, die in Thailand leeft, is sinds vrijdagavond spoorloos.

Bron: Telegraaf AvH  dr-monkey-dre-devil-small2

joran-brommer

De Thaise justitie is door de enorme aandacht in ons land wakker geschud en heeft direct via de ambassade in ons land de beelden opgevraagd van de undercoveroperatie van Peter R. de Vries, die gisteravond werd uitgezonden.

De Vries bevestigde gisteren dat het beeldmateriaal, waarin Joran Thaise meisjes aanbiedt voor de Nederlandse seksindustrie, nu wordt vertaald door Thais ambassadepersoneel.

thaise-joran 

Feest

Joran van der Sloot heeft vermoedelijk vrijdagavond meteen Bangkok verlaten, op de dag dat het nieuws van de tweede undercoveroperatie tegen hem naar buitenkwam. Hij bezocht die avond volgens getuigen nog een feest, maar keerde niet meer terug naar zijn huis.

Volgens een Nederlandse getuige stapte hij ’s avond op een binnenlandse vlucht naar het eiland Koh Samui voor de Thaise kust. De man stelt Joran aan boord van het toestel te hebben herkend. De advocaat van Joran, mr. Bert de Rooij, liet gisteren weten dat het overleg met zijn cliënt “maar moeizaam” verloopt.

“Ik hoop op snel contact. We zullen dan als eerste bespreken of het verstandig is om in Thailand te blijven. Van wat ik ervan hoor, is daar zelfs een voorarrest niet mals, ongeacht of er nu bewijs is of niet. Daar wil niemand in een cel belanden.”

Volgens de laatste berichten is Joran van der Sloot in alle haast onderweg naar Aruba!  Of een andere slimme schuilplek.. Zo gaat dit Kat en Muis spel dus gewoon weer verder.. Succes heren…

Ik sluit me trouwens geheel aan bij Freek de Jonge, ik vind dat Hij het Leukste Commentaar van Heel Nederland heeft op deze gebeurtenis! Cheerrrrs! Freek! Runnaway! Joran Run Run!!

Bron: Telegraaf AvH  dr-monkey-dre-devil-small2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: