8-jarig jongetje was pa zat.

een acht jarig jongetje uit de Amerikaanse staat Arizona dat verdacht werd van moord heeft bekend zijn vader en een vriend van hem uit hun lijden te verlossen. Dit is gebleken na verhoor door de politie wat is opgenomen op video.

de jongen is opgepakt op 5 november na een melding van de buren die schoten hadden gehoord. Toen de politie polshoogte ging nemen troffen ze de lichamen aan van een 29-jarige en 39-jarige man. tijdens het verhoor kwam naar voren dat de jongen zijn vader en diens vriend uit ”hun lijden” wilden verlossen. Op de vraag of de jongen de moorden had gepleegd kon hij enkel antwoorden ”ik denk het wel”

Volgens de politie was de jongen niet boos op zijn vader en waren er geen familie problemen. De verklaringen die zijn afgelegd kwamen in eerste instantie niet overeen. Zo had de jongen eerder nog verklaard dat er een auto voor het huis weg reed en dat hij daarop zijn zijn vader en vriend dood aantrof.

Zucht! wat moet je daar nou van zeggen. Eerst het fenomeen dat pubers hun medeleerlingen en leraren afschieten en beginnen er al 6 en 8-jarigen met vuurwapens te experimenteren. een paar maanden geleden heeft een jongetje van 6 jaar een klasgenootje door het hoofd geschoten. Nee. It’s a wonderfull world!

huisarizona

Het huis waar de horror plaats heeft gevonden

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: