Peter R de Vries lokt pedofiel in de val

inspector-clouseau-de-vries

Afgelopen woensdag is in Amsterdam een 35-jarige zeden verdachte opgepakt na een undercover actie van Peter R de Vries.

Peter had in Purmerend een ontmoeting geregeld tussen de 35-jarige verdachte en een 12-jarige jongen. Tijdens de ontmoeting Heeft Peter de man aangehouden een de politie ingeschakeld om de verdachte over te nemen. De politie was van te voren ingelicht over deze actie maar wilde niet in de buurt paraat staan. Volgens de politie omdat ze te weinig informatie hadden gekregen over de actie.

De politie heeft wel rekening gehouden met deze actie en kon na 10 minuten de verdachte arresteren. Vervolgens is de man vast gezet op het bureau Purmerend voor onderzoek en verhoor. Later bleek dat de politie deze man sinds vorige week woensdag al in het vizier had in verband met een zedenzaak.

De moeder heeft van de 12-jarige jongen heeft eerder aangifte gedaan maar deze ingetrokken en Peter R de Vries ingeschakeld.

De komende 14 dagen zit de verdachte vast in hotel traliezicht. Zijn computer is in beslag genomen. en er is bekend dat hij contacten had met de vriendjes van het 12-jarig slachtoffertje

Advertenties

One Response to Peter R de Vries lokt pedofiel in de val

  1. Anoniem schreef:

    deze man heeft nooit in gevangenis gezeten buiten ze hechtenis hij woonde bij mensen met down en komt bij alle voetbalwedstrijden alsof die niks heeft gedaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: