Interview Joran: ik verkocht Natalee voor een zak geld!

 

 

Joran van der Sloot heeft verteld dat hij Natalee Holloway heeft verkocht aan een man op het strand van Aruba.

Volgens Joran heeft hij in februari 2005 in het casino op Aruba een man ontmoet die hem vertelde geïnteresseerd te zijn in een meisje. De man zou Joran hebben gevraagd of hij hem in ruil voor geld een blond meisje kon leveren. Tussen de eerste ontmoeting en de verdwijning van Natalee hadden Joran en deze man meerdere keren contact. De man zou Joran niet verteld hebben waar hij een blond meisje voor nodig had.  

Volgens Joran is de de man ongeveer 30 of 40 jaar, spreekt hij Nederlands, Papiaments en Engels en heet hij ‘Elgar’, maar hij zegt erbij dat hij niet zeker weet of dat zijn echte naam is.

Joran vertelt over de bewuste avond van de verdwijning van Natalee. “Ik heb haar meegenomen om een stukje te gaan rijden. We gingen naar het strand, waar we uit de auto stapten en wat gingen zoenen. Toen kwam de man, die gaf me een zak geld en nam Natalee mee de zee op in een bootje. Ze raakte niet in paniek, maar vroeg wel waarom ik niet meeging. Ze was dronken.”  

Joran zegt dat Natalee met een bootje is meegenomen naar Venezuela en dat hij er zelf 10.000 dollar aan overhield. Daarvan zou hij 2.000 dollar hebben verdeeld onder twee vrienden, Deepak en Satish, die hem zouden hebben geholpen.

Het interview met anchor Greta Van Susteren is volgens Fox opgenomen in Azië. Van der Sloot verbleef tot voor kort in Thailand, maar zijn huidige verblijfplaats is na recente undercover-onthullingen van misdaadverslaggever Peter R.de Vries over betrokkenheid bij vrouwenhandel onbekend.

Joran zou contact hebben gezocht met Foxnews omdat hij ‘wil dat alles voorbij is en hij verder kan gaan met zijn leven’. Hij hoopt dat de man die Natalee kocht gevonden wordt en misschien Natalee zelf ook wel. Want volgens Joran kan ze nog steeds in leven zijn…

Om zijn verhaal te schragen heeft Van der Sloot aan Fox News digitale opnamen overgedragen van telefoongesprekken die hij met zijn vader zou hebben gevoerd. Die zou zijn zoon vermanend hebben toegesproken omdat mensenhandel “een serieuze misdaad” zou zijn. Dinsdag besteedt Fox News opnieuw uitgebreid aandacht aan de verdwijning van Natalee Holloway.

Check hier HET interview!

Peter R de Vries reageerd op het interview van Joran.

 

Overigens heeft Joran na het interview nogmaals met Foxnews contact opgenomen om te zeggen dat hij alles wat hij in het interview heeft gezegd, heeft gelogen. Hij zou alles verzonnen hebben en Natalee niet hebben verkocht.

Bron: telegraaf  AvH  dr-monkey-dre-devil3 Ckeck out de Pitspoes Van Het Jaar! verkiezing en KIES!

pitspoes-promo-es

Voor het stemmen op de Pitspoes van het Jaar kun je hier terecht.vlammen-es1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: