Je eigen Audi R8 voor een prikkie

r8-re

Oke, u wilt een Audi R8 kopen. Het probleem is alleen de centjes. Je kan een lening afsluiten of heel hard gaan sparen maar…. Er is een oplossing die aanmerkelijk minder kost.

Twee spanjaarden hebben een Ford Cougar uit 2001 omgebouwd tot een ‘exacte’ kopie van de Audi R8. Een autokenner ziet misschien direct dat dit geen R8 is maar de meesten zullen toch 2x moeten kijken. De bouwer heeft zelfs het front meegegeven van de Audi R8 V12-TDI.

audir8replica1

Maar wat kost dat dan? Nou voor 40.000 euro heb je dus een Audi R8 uit 2001 voor de deur staan. Het vermogen? Je moet dus niet denken dat deze auto dezelfde prestaties levert. Het motorblok is een 2.5 liter V6 die ongeveer 177 PK moet opbrengen. al met al geen beroerde motor. De maximum snelheid is 205 km per uur.

audir8replica2

Ik moet eerlijk zeggen dat het geen slechte kopie is. Het is wel duidelijk te zien welke de echte R8 is maar als je ervan uitgaat dat de bovenste een Ford cougar  is.. Tja. Dan heb je het naar mijn idee goed gedaan. Let ook even op de velgen en de andere details.

audir8replica3

Ik had zelf aan de achterkant nog wel de moeite genomen om de uitlaten te installeren Met een V6 kan dat best.

audir8replica4

audir8replica5

Het interieur is achtergebleven bij het exterieur want dat is gewoon nog Ford met een R8 embleem op het stuur geplakt. Maar als je hier interesse in hebt dan kun je eens een kijkje nemen op de site van replicaaudir8 en wie weet heb je straks zelf een flitsende Audiford R8 voor de deur.

Foto’s: MSN
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: