The Bugatti Premium Clubhouse Veyron

veyron-art

Wolfsburg –  De speciale, door kunstenaar Olaf Nicolai onder handen genomen Bugatti Veyron is niet alleen een smaakmaker in Volkswagens eigen pretpark, de exclusieve bolide prikkelt ook veel interesse van gefortuneerde Veyron-liefhebbers. Naar verluidt heeft het management van Autostadt al een wachtlijst met potentiële kopers liggen. De woordvoerder geeft aan dat de bolide in ieder geval niet te koop is.

Bron: telegraaf AvH dr-monkey-dre-capone-s  Check de mooie foto’s..

art-veyron

Het exemplaar van de peperdure supersportwagen is exclusief voor het verbouwde Premium Clubhouse op het terrein van Autostadt bedacht. Kunstenaar Nicolai kreeg de opdracht een bijzondere aankleding voor het paviljoen van Volkswagen’s topmerken te ontwerpen. Hij kwam met een van dak tot en met bodemplaat spiegelglanzende Veyron.

 bugatti-veyron-art3

 

De wagen doet denken aan de eerdere Pur Sang-versie van de sportwagen, maar is totaal anders. Het pronkstuk in Autostadt is uitgevoerd met een speciale laklaag, dat volledig spiegelt. Ook de grille en bodemplaat zijn van de spiegelglanzende lak voorzien. De 407 km/h snelle one-off wordt gepresenteerd in een met spiegels omgeven ruimte.

veyron bugatti-veyron-art2

Premium Clubhouse

Het Premium Clubhouse werd op 1 november geopend. De ruimte omvat tevens een afgesloten lounge met koperen keuken, een met leder beklede vloer en een met stukjes witte stof behangen plafond. Liefhebbers kunnen de in de hal ‘zwevende’ lounge huren voor een onbekend bedrag.

Bron: telegraaf AvH dr-monkey-dre-capone-s 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: