Tieners vergrijpen zich…. aan bejaarden!?

zedenmeisjesminnesotausa                                                                               Foto: Telegraaf

Dit is weer eens wat anders. In Minesota (USA) zijn zes meisje van 17 en 19 opgepakt omdat ze zich hadden vergrepen aan een aantal inwoners van een bejaardentehuis waar ze werkten, zo melde de Telegraaf vandaag.

De twee tieners op de foto zijn Brianna Broitzman (19) en Ashton Larson (17). voor deze twee en vier anderen was het een hobby om de zwakste patienten op vele mogelijke manieren te pesten, mishandelen en sexueel te misbruiken. Favoriet van het zestal waren de Altzheimer patienten. ”zij konden het toch niet navertellen”

De meisjes hadden de opvatting dat ze deden aan ‘stimulering’ van vooral oudere mannelijke bewoners maar ook vrouwen moesten vaak ‘behandelingen’ ondergaan. Dit alles ging niet zachtzinnig en is meerdere malen door de dames op video opgenomen.

Voor kwijlende bewoners was er een passende straf. Die werden in het gezicht gespuugd. Ashton en Brianna hebben beide vijf aanklachten mogen ontvangen waarvan de meeste voor mishandeling. Hier zou een celstraf bij passen van één jaar en een geldboete van 4700 Dollar, ongeveer 3800 Euro.

Een misselijkmakend verhaal en dat met zes meiden in één bejaardentehuis, En dan nog een veel te lage straf. Ik zou deze ‘dames’ echt niet meer in de maatschapij plaatsen voor de komende 30 jaar. en daarna onder toezicht stellen. Helaas zal het mij niet verbazen als er binnenkort nog meer van dit soort praktijken gaan opduiken.

 

Advertenties

One Response to Tieners vergrijpen zich…. aan bejaarden!?

  1. islami sohbet schreef:

    Interesting article, good for my foreign language, thanks 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: