Hero Brinkman zegt: “They are corrupt as hell” !!!

tweede kamer

PVV’er Hero Brinkman heeft voor de tv in de VS laten weten wat hij van Aruba vindt. “They are corrupt as hell”, aldus de parlementariër tegenover Fox News.

Bron: telegraaf Fox News  AvH dr-monkey-dre-devil-small-m1 Lees verder over het Corrupte Aruba..

aruba-corrupt

Brinkman, die al lange tijd een warm pleidooi houdt om alle staatsrechtelijke banden met de Antillen en Aruba te verbreken, werd geinterviewd over het onderzoek naar de verdwijning van Natalee Holloway.

Hij wil een volledig nieuw onderzoek naar wat er is gebeurd met de Amerikaanse tiener die in mei 2005 spoorloos van het eiland verdween. “Het is een schande dat de eerste tien dagen van het onderzoek zo is gehinderd door de vriendschap tussen politiecommissaris Jan van der Straaten en Paul van der Sloot”.

Van der Straaten zou Van der Sloots zoon Joran, die ervan werd verdacht betrokken te zijn bij de verdwijning, hebben willen beschermen.

Brinkman, zelf ooit een inspecteur bij de politie, vindt Aruba corrupt omdat politieagenten waarvan is gebleken dat zij hun werk niet goed hebben gedaan, nog steeds aan het werk zijn. “Iedereen, ook de Nederlandse overheid weet dat Aruba corrupt is, maar toch wordt er niets aan gedaan. Puur om politieke redenen”.

lees ook: Hero Brinkman bedreigd op aruba (jan-09)

Lees ook dit bericht over Jan van der Straaten, Joran en Paul van der Sloot

Bron: telegraaf  Fox News  AvH  dr-monkey-dre-devil-small-m1

Advertenties

3 Responses to Hero Brinkman zegt: “They are corrupt as hell” !!!

 1. Den Haag 10 december 2008

  Geachte lezers,

  Naar aanleiding van de uitsprak van de Tweede Kamer lid Hero Brinkman over Aruba corrupt als een hel, moet ik, Carlos Severino Tromp, zeggen de volgende,

  Dat Aruba corrupt is als hel is niks nieuw.
  Hero Brinkman als ex Inspecteur van Politie weet beter dan iedereen dat de duivel de duivel niet kan wegjagen, noch valt de appel ver van de boom.

  Koningin Beatrix, de Nederlandse regeringen, de Tweede kamer, staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Ank Bijleveld (CDA) allemaal wisten allang drommels goed dat erop Aruba geen gerechtigheid bestaat, dat onrecht heerst, dat corruptie in macht is en dat Nederland geen rechtsstaat is, wel medeplichtig aan corruptie en schendingen van de rechten van de mens.

  Mijn vraag is: kan vuile handen vuile handen schoon maken?

  Kijk vlug op You Tube mijn nieuwe video De decadentie van een koningin Beatrix der Nederlanden van Oranje van Nassau.

  Carlos Severino Tromp

 2. DH/AvH schreef:

  Denk dat je helemaal gelijk hebt Carlos, en dit verhaal zal ongetwijfeld nog een behoorlijk staartje krijgen..

  Bedankt voor je reactie.

 3. Den Haag 10 december 2008

  Geachte lezers,

  Naar aanleiding van de uitspraak van de Tweede Kamer lid Hero Brinkman over Aruba corrupt als hel moet ik, Carlos Severino Tromp, de volgende zeggen,

  Nederland is verantwoordelijk voor de daden van de oud commissaris van Politie Jan v/d Straten, zij hebben hem daar op Aruba gestuurd om de reorganisatie van het politie korps te reorganiseren. Bovendien die lui v/d Straten voor meer dan 8 jaar zat die lui het korps politie te reorganiseren met het resultaat tot heden het korps politie Aruba is 0,0 gereorganiseerd.

  En toentertijd Rudy Croes wilde hem weg halen van de korps politie, Buitenlandse Zaken Minister demissionaire Johan Remkes was die lui zijn peetvader en de Tweede Kamer peetoom.

  Nederland Stop met hypocriete jullie beter dan iedereen weten precies wat er aan de hand is dat vuile handen vuile handen niet schoon kan maken

  Kijk vlug op You Tube mijn nieuwe video De decadentie van een koningin Beatrix der Nederlanden van Oranje van Nassau.

  Carlos Severino Tromp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: