3FM Serious Request halverwege.

promo-3fm1

3 dj's zitten in 6 dagen opgesloten in het glazen huis. 6 dagen lang zullen ze niet eten (en niet roken) om geld in te zamelen voor een wereldwijd probleem. Dit jaar vraagt 3FM in samenwerking met Het Nederlandse Rode Kruis aandacht en vooral veel geld voor vluchtelingen.  Maar, hoeveel euro is er al binnen....

Vanavond zijn ze precies op de helft van de week. Dat beloofd een klein feestje. Met Najib Amhali als slaapgast zal dat wel goed komen.

Laten we beginnen met vermelden dat het goed gaat met de DJ's Ondanks dat Giel niet mag roken lijkt ie er weinig last van te hebben. Coen is een held. Ik weet dat hij een grote eter is en moet het nu doen op sapjes, water, koffie en cola. Paul gaat als een speer maar hoor je meestal als eerste over eten enzo. Hij heeft inmiddels wel een aardige hoofpijn achter de rug van het niet eten. Maar dat gaat inmiddels weer beter.

3FM

Foto: 3FM

De stand nu.... Het gaat wederom beter dan vorig jaar en inmiddels is er 595.480 EUR. Dit is natuurlijk nog niet alles. Veel bedragen moeten nog bekend worden gemaakt. één ding is zeker. We moeten minimaal 2,5 miljoen binnenhalen want dan zal de regering dit verdubbelen.

Dus blijf geven aan 3FM en dat kun je via deze link doen. Timur is onderweg vanuit Zweden Via Bremen en Ghent naar het glazen huis in Breda. Hij moet alle glazen huizen in europa bezoeken en dat zonder geld of vervoer. Liften mag maar niet meer dan 100 kilometer per lift. Eten moet ie zelf regelen. Woensdagavond om 18:00 moet hij in Breda terug zijn.

timur-3fm
Foto: 3FM

UPDATE: Er is ruim 1,3 miljoen euro binnen maar we hebben dus nog ruim 1,3 miljoen nodig. Dus. SMS naar 3333, bel met 0900-1336 of ga naar de Grote Markt in Breda.

Lees ook: https://koolweblog.wordpress.com/2008/12/24/3fm-serious-request-2008-hebben-we-het-doel-gehaald/ voor de eindstand.

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: