Identiteit ‘The Stig’ achterhaald

Goldcoast

foto: Goldcoast

 

Het was het best bewaarde geheim van de Britse BBC maar nu lijkt toch echt de identiteit van ‘The Stig’ bekend te zijn.

De coureur van het programma ‘Top Gear’ die nooit spreekt of zijn helm afzet is al jaren een punt van discussie onder de fans van het programma. Namen als Eddie Ervine, Jenson Butten en Jason Plato zijn al eens genoemd als mogelijke Stig.

Nu is de naam van Couruer en stunt rijder Ben Collins uitgelekt. Het geheim is onthult in een gallery waar Collins om medewerking vroeg voor een beperkte oplage van een print van ”The Stig in actie”

The Stig

The Stig

Ook een bouwvakker zou het geheim hebben ontdekt toen deze voor een klus in het huis van Collins de witte handschoenen, helm en overall vond.

Ben Collins (33) is stunt en testrijder. Hij komt o.a. uit in de formule-3 en is de stuntcoureur in de nieuwe Bond film, Quantum of Solace.

Volgens de Daily Mail bestaat The Stig uit een team van vier coureurs en ook hun hebben Collins in de lijst. Een andere coureur zou de 47-jarige Julian Bailey zijn die ooit heeft meegedaan aan de Formule-1.  De nummers 3 en 4 blijven vooralsnog wel geheim.

onbekend

Foto: onbekend

De vorige Stig, The black Stig Perry Mc Carthy schreef zichzelf uit het programma nadat hij zijn identiteit had prijs gegeven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: